søndag 31. mai 2015

MAY: Book Haul

For en stund siden bestemte jeg meg for å begynne med et innlegg som kalles Book Haul, der du viser alle bøkene du har kjøpt i den og den måneden. Jeg starter litt seint med dette da, siden den første måneden jeg gjør dette i er mai. Men bedre sent enn aldri. Let's see which books I got!
Det er så mange! Det virker egentlig litt skremmende, og jeg er ikke stolt over hvor mange bøker jeg har kjøpt denne måneden. Tretten bøker! Det er helt utrolig. De neste månedene som kommer, skal jeg prøve å ikke kjøpe en eneste bok, eller ihvertfall færre. Fordi nå merker jeg at jeg burde slutte å kjøpe såpass mange bøker. Men nå skal jeg fortelle hvilke bøker jeg kjøpte.

Bøkene:
The Jewel av Amy Ewing
Ready Player One av Ernest Cline
The Curious Incident of the Dog In the Night-Time av Mark Haddon
The Name of the Wind  av Patrick Rothfuss
Asylum av Madeleine Roux
Sanctum av Madeleine Roux
End of Days av Susan Ee
Heir of Fire av Sarah J. Maas
The Assassin's Blade av Sarah J. Maas
The 5th Wave av Rick Yancey
The Bone Season av Samantha Shannon
Red Queen av Victoria Aveyard
The Heir av Kiera Cass

Jeg er egentlig litt flau over hvor mange bøker jeg har kjøpt; det viser hvor dårlig jeg er til å spare penger! XD Nei da, men jeg skal prøve å skjerpe meg.
Jeg har lyst til å lese alle disse bøkene, men nå skal jeg kåre hvilken bok jeg gleder meg mest til. Jeg har allerede lest to av dem (The Bone Season og Red Queen), så de er ikke med i trekningen. Vinneren er . . . 

End of Days av Susan Ee!

End of Days (Penryn & the End of Days, #3)

Nå har jeg ventet utrolig lenge på at denne boka skulle komme ut, og nå som jeg endelig har den, så har jeg ikke fått lest den enda! Hva slags galskap er dette her? Jeg håper jeg tar meg tiden til å lese den neste måned, og jeg gleder meg veldig. End of Days er siste bok i en trilogi som tar sted i en apokalyptisk verden, der engler har tatt over jorda. Denne trilogien anbefales virkelig! Den heter Penryn & the End of Days, og dere burde virkelig sjekke den ut. Jeg håper virkelig boka lever opp til forventningene mine!


Så dette er alle bøkene jeg har kjøpt i mai. Hvis det går etter planen, så kommer det ikke en Book Haul neste måned, fordi jeg skal prøve å ikke kjøpe noen bøker. Spørs om det går, da. . .

Bildene ble hentet fra Goodreads og Maiscanela.

8 kommentarer:

 1. Åh så mange bøker, har veldig lyst til å lese de fleste av disse. Håper jeg får lest End of Days i sommer, lurer på hvordan det hele ender!
  Gleder meg til jeg får lønning og kan kjøpe meg en haug med bøker!! :D:D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg gleder meg også veldig til å lese End of Days, men jeg har lyst til å lese boka når vi er ferdig med alle prøvene og slike ting på skolen, sånn at jeg kan lese boka uten forstyrrelser!:)

   Slett
 2. Jeg like Ready Player One og The Curious Incident of the Dog in the Night-Time veldig godt, og The Name of the Wind er fantastisk! Du burde virkelig glede deg.

  SvarSlett
 3. Jeg like Ready Player One og The Curious Incident of the Dog in the Night-Time veldig godt, og The Name of the Wind er fantastisk! Du burde virkelig glede deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg gleder meg veldig! Skal prøve å få lest den i løpet av sommerferien, fordi jeg har ikke lyst til at skole skal komme i veien:)
   Samtidig tror jeg Ready Player One, og The Curious Incident of the Dog In the Night-Time er lettleste bøker, siden de er såpass små. Er de lettleste bøker, synes du?

   Slett
  2. Jeg synes de var veldig greie å lese. Ready Player One er full av referanser til 80-tallets populærkultur, og det er veldig gøy når man forstå dem. The Curious Incident of the Dog in the Night-Time er ganske lettlest.

   Slett
  3. Da gleder jeg meg veldig:)

   Slett
 4. Jeg like Ready Player One og The Curious Incident of the Dog in the Night-Time veldig godt, og The Name of the Wind er fantastisk! Du burde virkelig glede deg.

  SvarSlett