lørdag 16. mai 2015

Liebster AwardRegler:
Link tilbake til personen som nominerte deg
Svar på spørsmålene du fikk av personen som nominerte deg
Nominer 11 andre bloggere med færre enn 200 følgere (jeg har dessverre ingen anelse om hvem jeg skal nominere, så jeg bare dropper denne regelen.) #Rebel
Lag 11 spørsmål til de som du nominerer
Fortell de nominerte at du har nominert dem.

Jeg ble nominert av Elena, hos Boknerdens Bokblogg. Tusen takk for nominasjonen! Og takk for noen utrolig vanskelige spørsmål. Men det var hyggelig at du valgte å tagge meg:) Dere som leser dette innlegget, dere burde definitivt sjekke ut Elena's blogg.

1. Hvilken bok har du lest flere ganger?
Dette var et vanskelig spørsmål, siden jeg ikke leser bøker flere ganger. Det er noen tilfeller der jeg har vurdert å lese en bok om igjen, men jeg ender opp med å ikke gjøre det, siden det er så mange andre bøker der ute som jeg har lyst til å lese.
Men en bokserie som jeg har lest flere ganger, er Deltoras Belte-serien. Jeg elsker denne serie; skikkelig barndomsminne! Den jeg har lest flest ganger, er den første boka, Stillhetens Skoger, skrevet av Emily Rodda. Jeg har lest den, sånn, fire ganger omtrent.
Nå fikk jeg lyst til å lese denne serien på nytt igjen. . . Jeg elsker virkelig denne serien!

2. Hvis du kunne valgt hvilken som helst karakter til å være din bestevenn, hvem hadde du valgt?
Dette er et lett spørsmål. Percy Jackson.
Han virker så kul, og jeg tror det hadde vært sinnssykt kult å ha ham som venn. Og hvis jeg er venn med Percy, da blir jeg vel også venn med Annabeth? Ikke sant? 

3. Om du skulle valgt en ting fra Harry Potter som skulle funnes i virkeligheten, hvilken hadde du valgt og hva hadde du brukt den til? (eksempel: Time-Turner, Felix Felicis, Marauders Map, etc.)
Jeg hadde valgt en sopelime! Tenk så kult det hadde vært å bare fly rundt omkring, over husene til folk. Selv om jeg har litt høydeskrekk, så virker denne ideen veldig fristende.

4. Hvilken karakter sammenligner du deg selv mest med?
Det må nok være Charlie, fra The Perks of Being a Wallflower(anmeldelse her.) Jeg vet ikke hvorfor, men jeg tror det har noe å gjøre med at det var en av de første Contemporary-bøkene jeg har lest, så tankene mine flyr alltid tilbake til den boka. Det er en ganske kort bok, så kanskje jeg kommer til å lese den på nytt, i løpet av sommerferien. Kanskje.
Bilderesultat for logan lerman charlie

5. Hvilken karakter hadde vært din beste venn om de fantes i virkeligheten?
Da får jeg ta en annen karakter denne gangen da. Jeg tror Dorian eller Celaena, fra Throne of Glass-serien hadde vært mine bestevenner, siden de elsker å lese, og de virker utrolig kule å være sammen med.
Nei, Cress! Cress fra The Lunar Chronicles-serien hadde vært min bestevenn. Hun er så rar og så morsom, så vi kan være rare sammen! XD

Ops, samme spm to ganger. Nytt spm: om du bare fikk spise en rett for resten av livet. Hva hadde du valgt?
Jeg tar begge spørsmålene jeg. 
Tapaz. Jeg hadde valgt tapaz, fordi det er mange småretter, så da blir det veldig variert mat, og jeg elsker tapaz. Det var enten det eller taco, men jeg går for tapaz.

6. Om du fikk velge en bokverden å bo i og en kraft (Harry Potter magi, Percy Jackson halvgud, Vampire Academy dhampir, og så videre), hvilken kombinasjon hadde du valgt?
Jeg må nok velge Harry Potter, selv om det er så mange andre interessante valg. Men jeg synes alltid tanken om å bo på Galtvort og studere magi hadde vært sinnssykt kult. Det hadde vært en drøm som kom til virkelighet!

7. Hvis du kunne bodd hvor som helst i (vår) verden, hvor hadde du bodd?
Jeg har to valg og velge mellom: Nederland eller Sør-Korea. Jeg har veldig lyst til å bo i Nederland, siden moren min kommer derfra, og jeg har familie der. Samtidig kan jeg snakke språket, så det er jo greit. Men jeg liker meg veldig godt i Nederland, og jeg synes det er et kjempefint land.
Sør-Korea derimot, har jeg ikke noen relasjoner til, annet enn at jeg hører på Kpop (Koreansk Pop.) Dessuten har jeg også veldig lyst til å lære meg koreansk, så det frister å si Sør-Korea.
Men jeg går for Nederland, foreløbig. 

8. Hva er din favoritt sang/ spilleliste for øyeblikket?
Som jeg nevnte tidligere, hører jeg på Kpop. Favorittsangen min nå for øyeblikket, er en sang som heter Red Light, av en gruppe som heter f(x). Det er utrolig mange andre sanger som eg også elsker, men jeg kommer alltid tilbake til denne sangen. I tillegg er f(x) en av mine favorittgrupper.

9. Hvordan finner du bøkene du har lyst til å lese?
Hovedsakelig Instagram og Goodreads. Der finner jeg mange bøker som jeg har lyst til å lese.
Samtidig finner jeg også interessante bøker på bloggene til Anna og Elena, som er to andre bloggere som også skriver om bøker og diverse andre ting.

10. Hva er den beste filmen du noengang har sett?
Jeg har veldig lyst til å si Ringenes Herre, men hvis jeg sier det, må jeg velge hvilken jeg likte best, og det klarer jeg ikke! Så derfor velger jeg en helt annen film.
Catching Fire, filmatiseringen av Suzanne Collin's bok med samme navn. Jeg elsker denne filmen; jeg har sett den utrolig mange ganger. Jeg husker at jeg var så spent på å se den da den først kom ut på kino, og jeg den var fantastisk! Kanskje jeg ser den på nytt i kveld.

Half Wild (The Half Bad Trilogy, #2)
11. Hva er ditt favoritt bokcover?
Detter er et altfor vanskelig spørsmål! Det er så mange pene bøker der ute, og jeg klarer ikke å bestemme meg. Så ikke regn med at denne boka beholder tittelen lenge.
Men Half Wild er en utrolig vakker bok, som er bok to i en serie. Jeg har ikke lest noen av bøkene i serien ennå, men jeg håper jeg får tid snart. Omslaget til Half Wild er så kult, og så fint. Jeg elsker den så mye♥

Jeg har dessverre ingen å nominere, så jeg lager helle ingen spørsmål. Det var litt synd, fordi det hadde vært morsomt å lage noen spørsmål. Men denne taggen var gøy, så takk nok en gang for nominasjonen!

Bildene ble hentet her:

3 kommentarer:

 1. Så gøy! Celeana som bestevenn hadde vært litt av en opplevelse, og en sopelime hadde vært midt i blinken :-p

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det hadde virkelig vært fantastisk å ha en sopelime:)

   Slett
 2. Så gøy! Celeana som bestevenn hadde vært litt av en opplevelse, og en sopelime hadde vært midt i blinken :-p

  SvarSlett