tirsdag 29. juli 2014

The Demigod Diaries av Rick Riordan

The Demigod Diaries (Innbundet)Tittel: The Demigod Diaries
Forfatter: Rick Riordan
Serie: Heroes of Olympus#2.5
Sider: 242
Sjanger: Fantasy
Terningkast: #6

In this action-packed short story collection, runaway demigods Luke and Thalia face untold dangers on their way to Camp Half-Blood.

Percy Jackson and Annabeth must rescue stolen goods from a fire-breathing giant who doesn't take kindly to intruders.

And Leo, Piper and Jason have to dodge a band of party-loving maenads and stave off an explosion - in one hour or less. . .

Discover these three never-before-seen short stories starring the Heroes of Olympus and Percy - PLUS interviews, pussles and much.

Jeg synes:
Denne boka består av fire noveller + intervjuer og andre morsomme ting.

Den første novellen handler om Luke og Thalia, og reisen deres til Camp Half-Blood.
Den andre novellen handler om Annabeth og Percy, som for et oppdrag av guden Hermes. Han har mistet staven sin, og Hermes vil at Annabeth og Percy skal finne den for ham.
Den tredje novellen handler om Piper, Leo og Jason, som må redde Bunker 9 fra og eksplodere. Men de har bare en time på seg. . .
Den fjerde novellen er skrevet av sønnen til Rick Riordan, som også vil bli forfatter. Novellen er på en måte en historie som forklarer hvordan the Mist fungerer og hvorfor monstre kan lukte demigods.

Som the Demigod Files, inneholder denne boka masse informasjon om "Percy Jackson universet", og samtidig er det utrolig spennende å lese.
Som vanlig skriver Rick fantastisk, men jeg ble også ganske imponert av sønnen til Rick, som heter Haley. Hans novelle var også utrolig spennende og interessant.

Jeg synes alle novellene var utrolig kule, og jeg håper at Rick Riordan skriver flere noveller om Percy og vennene hans etter at han er ferdig med serien. Det hadde vært utolig kult!
Jeg liker alle bøkene til Rick Riordan, og denne boka var ikke noe unntak!

Anmeldelser av tidligere bøker:
The Lost Hero#1
The Son of Neptune#2
The Mark Of Athena#3
The House of Hades#4

Bildet ble hentet her:
http://s.cdon.com/media-dynamic/images/product/book/book/image3/heroes_of_olympus_the_demigod_diaries-riordan_rick-17849167-frntl.jpg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar