søndag 20. september 2015

Jeg leser: City of Fallen Angels av Cassandra Clare

Nå er det lenge siden jeg har skrevet et slikt innlegg. Jeg fikk plutselig lyst til å dele med dere hva jeg holder på å lese. Boka jeg leser nå er bok fire i The Mortal Instruments-serien, City of Fallen Angels, skrevet av Cassandra Clare. Jeg har tidligere lest de re første i serien + hennes første bok i The Infernal Devices-serien, Clockwork Angel. Folk har nevnt at det er best å lese bøkene hennes i den rekkefølgen de ble publisert, så derfor leste jeg Clokwork Angel før jeg fortsatte på denne serien.


Jeg liker boka utrolig godt; jeg er allerede over halvveis, på side 240. Cassandra Clare skuffer ikker; jeg elsker å lese om Shadowhunter-universet, og jeg kan virkelig merke at jeg har savnet alle karakterene. Det har ikke skjedd særlig mye enda, så jeg håper spenningen bygger seg litt mer opp mot slutten. Men allikevel, så er jeg veldig fornøyd med boka så langt.

                  The Mortal Instruments 4: City of Fallen Angels                 City of Fallen Angels

I tillegg har de laget nye omslag til hele serien. Jeg synes at omslaget i midten er finest, og jeg skulle så gjerne hatt hele serien med de omslagene. Men i tillegg er det jo noe med det å ha originalbøkene. Det synes jeg også er ganske kult. Men jeg synes, generelt sett, at serien ser mye bedre ut med omslaget som er avbildet i midten. Jeg synes de ser så elegante ut, og jeg tipper disse omslagene kommer til å appellere til mange voksne leser også.

Ja, det var alt jeg har å dele med dere i dag. Jeg vedder på at jeg enten blir ferdig med boka i morgen eller dagen etter der( jeg har litt lekser og slike ting som jeg må få gjort, og i tillegg skal jeg til en konfirmasjon i dag.) Fortell meg hva du synes om City of Fallen Angels; dessuten, hvilket omslag liker du best?

Bildene ble hentet fra Wikipedia, Adlibris og Adlibris.

2 kommentarer:

  1. Jeg er helt enig med deg; det midterste omslaget er finest. Hadde jeg funnet et bokssett med det omslaget, hadde jeg kjøpt det med en gang. Selv om jeg allerede har de to første bokene med originalomslaget.

    SvarSlett
    Svar
    1. Skulle gjerne gjort det jeg også, men siden jeg allerede har de fem første bøkene, da blir litt sløsing med penger for min del. Men de er virkelig fine.

      Slett