tirsdag 30. juni 2015

June: Book Haul

Yes! Jeg kjøpte ikke noen bøker i juni! Det var et mål jeg hadde satt for meg selv, siden jeg hadde kjøpt så mange i mai. Jeg er glad jeg klarte det, fordi nå føler jeg at jeg kan kjøpe bøker igjen uten dårlig samvittighet. Men jeg burde virkelig starte å lese de bøkene jeg allerede eier, istedenfor å kjøpe nye bøker hele tiden. Kanskje det. . .
Derfor tenkte jeg at dette innlegget, så kunne jeg fortelle dere hvilken bok som jeg allerede eier, som jeg har mest lyst til å lese. Jeg har jo ingen bøker å vise dere, å jeg tenkte jeg kunne gjøre dette isteden.

                        The Assassin's Blade av Sarah J. Maas!

The Assassin's Blade (Throne of Glass, #0.1-0.5)Jeg har veldig lyst til å fortsette på Throne of Glass-serien, så jeg kan ikke vente med å lese denne boka. Men jeg har også så mange andre bøker jeg burde lese, så jeg vet ikke når jeg kommer til å lese The Assassin's Blade. Forhåpentligvis snart!
Dette var alt for denne gang. Innlegget ble litt kort, siden jeg ikke har noen andre bøker å vise dere. Men det har jeg sikkert neste gang!  

4 kommentarer:

 1. Så flink du har vært, jeg kjøpte mer bøker i juni enn jeg har tidligere i år. oopsi. Håper du får lest Assassin's Blade. Gleder meg så utrolig mye til september når fjerde bok i serien kommer ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kan ikke vente med å lese resten av bøkene i serien, spesielt Heir of Fire, fordi det virker som at alle synes den er best.
   Ja, jeg er glad for at jeg ikke kjøpte noen bøker den måneden, men jeg er helt sikker på at jeg ikke kan si det samme for juli!:D

   Slett
 2. Du har vært mye flinkere enn meg. Tror jeg kjøpte 10-11 bøker i juni. Ops... Var en tur i Oslo, og da kjøper jeg alltid bøker. Ehe...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg må komme meg til Oslo en gang til, det er utrolig lenge siden. Samtidig har de jo sikkert så mange andre bøker der som de ikke har her, så jeg hadde helt sikkert også endt opp med en haug med bøker hvis jeg hadde endt opp i Oslo!

   Slett