onsdag 8. juli 2015

June: Wrap-Up

Sorry for at innlegget er så forsinket. Jeg var nemlig på Skjærgårdsfestivalen, så da rakk jeg ikke å skrive dette innlegget. Og da jeg kom hjem følte jeg meg litt dårlig, så jeg ventet med å skrive til jeg ble litt bedre. For dere som ikke vet hva dette er, her har jeg en oversikt over alle bøkene jeg har lest i juni, hvilke jeg likte best etc. Da er det vel bare å begynne!


BØKENE:
1. The Heir av Kiera Cass
2. The 5th Wave av Rick Yancey
3. Will Grayson, Will Grayson av John Green og David Levithan
5. End of Days av Susan Ee
7. A Game of Thrones av George R.R. Martin

Jeg har fått lest en del bøker denne måneden. Jeg hadde en litt treig start på måneden, fordi det tok litt tid å lese The 5th Wave og A Game of Thrones. Så jeg leste egentlig bare to bøker den første halvdelen av måneden, og så leste jeg fem bøker resten av måneden. Samtidig er det jo sommerferie nå, så det er en av grunnene til at jeg har lest en del i det siste.
Jeg har bestemt meg for å prøve noe nytt. Jeg skal både kåre boka jeg likte best, og den jeg likte minst. Dette skal jeg prøve å gjøre framover. Boka jeg likte best er. . .

Harry Potter and the Goblet of Fire

Harry Potter and the Goblet of Fire (Harry Potter, #4)

Jeg har lest denne boka før, og den er like god som jeg husker den. Det var fantastisk å lese om Harry Potter igjen, så det kommer egentlig ikke som et sjokk at dette var min favoritt denne måneden. Jeg leste noen utrolig gode bøker denne måneden, men allikevel var det ikke vanskelig å velge. Det måtte være denne! Så over til den jeg likte minst. . .

The Heir

The Heir (The Selection, #4)

Dette var heller ikke en vanskelig avgjørelse, for å være ærlig. Jeg følte at denne boka skuffet meg litt, og jeg hadde forventet at den var bedre. Dessuten føler jeg at historien ikke er så original som den pleide å være; nå føler jeg at alt sammen blir resirkulert, og at forfatteren bruker samme oppskrift som i de tidligere bøkene. Jeg likte The Heir, men den var den jeg likte minst denne måneden.


Det var alt for denne gang. Jeg er veldig fornøyd med alle bøkene jeg har lest denne måneden, fordi jeg likte alle sammen. Har du lest noen av disse bøkene? I så fall, likte du de? Fortell meg hvordan det gikk med deres lesing i juni. Hvilke bøker likte dere best?

2 kommentarer:

  1. Du rakk mange flere bøker enn det jeg gjorde. Tror jeg bare leste to... Egentlig litt skuffende. Flott at du rakk så mange da!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så lenge du likte bøkene du rakk å lese, er jo det det viktigste!:)

      Slett