onsdag 3. juni 2015

MAY: Wrap-Up

Siden jeg har begynt med å fortelle hvilke bøker jeg har kjøpt i løpet av måneden som har gått, tenkte jeg at jeg også kan fortelle hvilke bøker jeg har lest. Men ikke forvent at jeg går inn i detaljer når det gjelder hver enkel bok, siden jeg har skrevet anmeldelser av alle sammen. Da er det vel bare å begynne!BØKENE:
1. Ender's Game av Orson Scott Card
2. Pawn of Prophecy av David Edding
3. I'll Give You the Sun av Jandy Nelson
4. Me and Earl and the Dying Girl av Jesse Andrews
5. Red Queen av Victoria Aveyard
6. Og Fjellene Ga Gjenlyd av Khaled Hosseini
7. The Bone Season av Samantha Shannon

Jeg er ganske fornøyd med antallet bøker jeg har lest denne måneden. I tillegg har jeg likt alle bøkene jeg har lest, og det er jo også veldig bra. Så mai føler jeg har vært en veldig bra måned når det gjelder lesing. 
Men selvfølgelig er det noen bøker jeg har likt bedre enn de andre, og nå skal jeg fortelle dere hvilke bøker jeg likte best. Vanligvis kommer jeg nok til å bare vise dere én bok, men denne gangen skal jeg kåre to vinnere. Bøkene jeg likte best er. . .

I'll Give You the Sun & Ender's Game

                            I'll Give You the SunEnder's Game (Ender's Saga, #1)

Boka jeg likte best var enten Ender's Game eller I'll Give You the Sun.  derfor har jeg kåret disse til de bøkene jeg likte best i mai. Det er ikke sikkert at jeg fortsetter med å kåre to favoritter hver måned.
Så dette var alle bøkene jeg leste i mai! Håper dere liker at jeg har startet med litt flere innlegg på denne bloggen, og jeg kommer med enda et av disse innleggene neste måned:)

Bildene ble hentet fra Goodreads og Maiscanela.

2 kommentarer:

  1. Jeg har veldig lyst til å lese I'll Give You the Sun. Vil du anbefale den?

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det burde du virkelig. I'll Give You the Sun er en veldig spesiell og unik bok, og den er definitivt verdt å sjekke ut. Jeg lånte den på biblioteket, og jeg kommer snart til å levere den tilbake, så da kan du sikkert finne den der et sted:) Perfekt sommerbok.

      Slett