søndag 10. januar 2016

Most anticipated book releases of 2016!

Det er mange bøker som kommer ut i 2016 som jeg har veldig lyst til å lese, så jeg tenkte at jeg kunne lage en liste over hvilke bøker som jeg er mest spent på å lese. Så denne lista består altså bare av bøker som kommer ut i løpet av 2016, og alle bøkene er i ingen spesifikk rekkefølge. Da er det vel bare å begynne!

Half Lost (The Half Bad Trilogy, #3)Half Lost av Sally Green!

Denne boka blir publisert den 29. mars 2016, og er den siste boka i Half-Bad -trilogien. Jeg har allerede lest de to første bøkene, og likte dem veldig godt, så jeg gleder meg veldig til å lese Half Lost. Det er en stund siden jeg leste de andre bøkene i serien, så jeg husker ikke alt som har skjedd, men jeg håper jeg husker nok til å lese den siste boka uten problemer. Hvis du vil ha en beskrivelse om hva serien handler om, kan du gå på Goodreads eller noe lignende, fordi jeg er dårlig til å forklare.

A Gathering of Shadows (A Darker Shade of Magic, #2)A Gathering of Shadows av V.E. Schwab!

Denne boka blir publisert 23. februar 2016, og er den andre boka i V.E. Schwabs nye serie, A Darker Shade of Magic. Jeg har lest de første boka, og jeg synes den var skikkelig, så jeg gleder meg utrolig mye til å lese denne boka. Den høres utrolig spennende ut, og jeg kan ikke vente med å lese den. Jeg vurderte til og med å lese den første boka på nytt, slik at jeg er mer forberedt og husker mer fra bok en, men jeg tror ikke jeg gjør det allikevel. Men uansett, så gleder jeg meg kjempe mye til å lese denne boka, om du kanskje har lagt merke til.

Stars Above (The Lunar Chronicles #0.5, 0.6, 1.5, 3.1, 3.6)Stars Above av Marissa Meyer!

Denne boka blir publisert 2. februar 2016, og er en samling av alle novellene i Lunar Chronicles-universet. Det er mange forskjellige noveller som tar for seg mange av de forskjellige karakterene i serien. og det kommer også til å være en epilog til Winter, den siste boka i serien. Det er kanskje den jeg er mest spenst på å lese, fordi det skal være en epilog om et bryllup, så jeg lurer veldig på hvem sitt bryllup det er! Hvis du ikke har lest The Lunar Chronicles, så anbefaler jeg virkelig å gjøre, siden det er en av mine favorittserie og bøkene er skikkelig gode. Så jeg gleder meg veldig til denne boka!

HeartlessHeartless av Marissa Meyer!

Denne boka blir publisert 8. november 2016, og er den første boka i en nye serie av Marissa Meyer, forfatteren av The Lunar Chronicles. Jeg gleder meg utrolig mye til denne boka, fordi dette er enda en eventyr gjenfortelling, men denne gangen har hun tatt for seg universet til Alice In Wonderland, og Queen of Hearts før hun ble ond. Jeg har aldri lest den originale boka, så jeg burde kanskje gjøre det før jeg leser denne. Men allikevel, så virker denne boka kjempespennende, og jeg elsker bøkene til Marissa Meyer. Den blir ikke utgitt før helt på slutten av året, men jeg er sikker på at ventingen ikke blir forgjeves.

Lady Midnight (The Dark Artifices #1)Lady Midnight av Cassandra Clare!

Denne boka blir publisert 8. mars 2016 (dagen før bursdagen min!), og dette er begynnelsen av den nye trilogien til Cassandra Clare, som heter The Dark Artifices (alle seriene til Cassandra Clare har alltid så kule navn!) Men frykt ikke; denne boka tar fortsatt sted i Shadowhunter-universet, men etter hendelsene i The Mortal Instruments. Før jeg leser denne må jeg selvfølgelig lese ferdig de andre bøkene som hun har skrevet, og det gjør jeg forhåpentligvis før denne boka kommer ut. Jeg gleder meg veldig til å lese denne boka, og jeg håper kanskje at jeg får den som en bursdagsgave, *hint hint*. I tillegg har den 720 sider! Jeg kan ikke vente!

The Hidden Oracle (The Trials of Apollo, #1)The Trials of Apollo av Rick Riordan!

Denne boka blir publisert 3. mai 2016, og er den første boka i Rick Riordan sin nye serie med samme navn. Jeg elsker Rick Riordan, men jeg har framdeles ikke lest boka som han utga i fjor, nemlig Magnus Chase. Bok nr. 2 i den serien kommer også ut i år, og den hadde helt sikkert vært på lista mi også hvis jeg hadde lest den første boka. Men tilbake til Trials of Apollo; jeg er superspent på denne boka, fordi vi kommer til å dra tilbake til Camp Half-Blood! Det er egentlig hovedgrunnen til at jeg har lyst til å lese den, det og at jeg elsker bøkene til Rick Riordan. Dessuten, så høres plottet veldig spennende ut, og jeg kan ikke vente med å lese boka!


Det er utrolig mange bøker som kommer ut i 2016 som jeg gleder meg til å lese, men jeg tok selvfølgelig ikke med alle på lista. Jeg har mange andre jeg også gleder meg til, men disse er de på toppen. Fortell meg hvilke bøker dere gleder dere til å lese nede i kommentarfeltet; kanskje vi har noen til felles.

2 kommentarer:

 1. Half Lost gleder jeg meg veldig til også. Skjønne rikke at den serien ikke er mer populær. De to Første bøkene er vel noe av det bedre jeg har lest i YA i det hele tatt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig med deg! Half Bad-trilogien skiller seg også veldig ut fra mengden, og det er det som gjør bøkene så gode! =)

   Slett