lørdag 31. mai 2014

Plague av Michael Grant

"Plague - A Gone Novel" av Michael GrantTittel: Plague
Forfatter: Michael Grant
Serie: Gone#4
Sider: 526
Sjanger: Dystopi
Terningkast: #6

72 hours 7 minutes

Suddenly it's a world without adults and normal has crashed and burned.
When life as you know it ends at 15, everything changes.


Disease is spreading through the streets of Perdido Beach: a devastating, hacking cough that makes the sufferers choke their guts up - literally.


Across town, Little Pete lies unconscious, struck down by the mysterious illness. With the most powerful mutant in the FAYZ out of action, the future of the world hangs in the balance...

Escapism just doesn't get better than this.


Jeg synes:
Nå må jeg slutte med så sene anmeldelser. Jeg ble ferdig med denne boka for en uke siden! Sånn kan det ikke fortsette! Jeg har til og med rukket å lese ferdig en bok til før jeg skrev denne anmeldelsen!

Pesten har ankommet sivilisasjonen i the FAYZ. Barn begynner å hoste opp lungene sine! Grusomt! Det var ganske ekkelt å lese om, men det gjorde boka mer spennende. Det skjer også mange andre ting(ikke gode ting altså.) Det grusomme som skjer i the FAYZ har kommet på et nytt nivå. Dette er rett og slett den mest brutale boka til nå.

Men jeg synes det var kjempespennende å lese om! Det var gøy å komme tilbake i Grant sin verden. Jeg kom inn i boka med en gang, og det var spennende helt fra starten. Det er så gøy å lese om absolutt alt som skjer i the FAYZ. Hva som skjer med alle som bor der, hvordan de takler alle problemene som blir kastet på dem, det er interessant å lese om:)
Det kom mange kule, men ikke så sjokkerende vendinger i boka. Jeg kunne ikke akkurat forutse hva som kom til å skje, men jeg ble ikke så sjokkert over hva som skjedde heller. Men i noen deler av boka var jeg så sur, og litt målløs. Det skjedde noen grusomme ting i denne boka, spesielt med noen av mine favorittkarakterer! Da ble jeg litt sur. . .

Alt i alt, den beste boka i Gone-serien til nå! Jeg anbefaler denne serien til alle som har gode nok leseferdigheter! Den finnes på norsk også, men da heter den Pesten. Selvfølgelig må man jo lese de tre første bøkene i serien først. Bare gled dere!

Anmeldelser av tidligere bøker:
Gone#1
Hunger#2

Bildet ble hentet her:
https://bokelskere.s3.amazonaws.com/6c7addbcdf5a64712c70908e98f431db51229b8a1a96d41968bb46e4.jpeg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar