søndag 14. februar 2016

January: Wrap-Up

Januar har vært en god start på det nye året. Jeg har også fått lest en god del bøker, noe som jeg også selvfølgelig er glad over. Denne måneden har jeg lest både noen grafiske romaner, noen selvalgte bøker og én bok som jeg måtte lese for skolen. Eller, vi måtte ikke; vi leste noen kapitler på skolen, og så hoppa vi over noen andre. Men jeg bestemte meg for å lese hele boka, fordi det var faktisk noe jeg hadde lyst til å gjøre. Så derfor leste jeg den boka. Men jeg synes jeg hadde en hel fantastisk lesemåned, bestående av kjempegode bøker!


Bøkene:
Harry Potter and the Order of the Phoenix av J.K. Rowling
Harry Potter and the Half-Blood Prince av J.K. Rowling
Harry Potter and the Deathly Hallows av J.K. Rowling
Dream Country av Neil Gaiman
Season of Mists av Neil Gaiman
Victoria av Knut Hamsun

Ikke alle bøkene er vist på bildet, fordi de grafiske romanene leverte jeg tilbake til biblioteket, og Victoria var en bok som jeg måtte levere tilbake på skolen. Derfor er det bare bildet av de tre bøkene som jeg eier selv, nemlig Harry Potter-bøkene. Jeg rakk egentlig å lese ganske mye, med tanke på at to av bøkene hadde over seks hundre sider (den ene over åttehundre sider.) Håper jeg får lest like mye i februar, noe som jeg mest sannsynlig ikke kommer til å gjøre. Men nå skal jeg kåre hvilken bok jeg likte best, og hvilken jeg likte minst. Boka jeg likte best var. . .

Harry Potter and the Deathly Hallows av J.K Rowling!


Harry Potter and the Deathly Hallows (Harry Potter, #7)

Dette kom sikkert ikke som en overraskelse. Jeg synes det var vanskelig å velge hvilke av Harry Potter-bøkene jeg likte best, men til slutt måtte jeg velge denne fantastiske avslutningen til denne fantastiske serien. Det er utrolig trist at det er over, men nå får vi faktisk en bok til. Det blir utrolig spennende, og jeg gleder meg utrolig mye til å lese den når den kommer ut i juli, tror jeg. Men nå, over til boka jeg likte minst. . .

Victoria av Knut Hamsun!


Victoria

Det er ikke det at jeg ikke likte boka. Den var bare litt kjedelig til tider, og jeg er ikke den største fanen av romanse heller, så denne boka var kanskje ikke for meg. Men allikevel ser jeg hvorfor mange elsker denne boka, og kanskje jeg hadde likt boka hvis jeg bare leser den når jeg er eldre. Men akkurat nå var den bare helt okay. Midt på tre.


Sorry for at dette innlegget kom såpass seint, men jeg har virkelig ikke hatt initiativ til å skrive i det siste, og lese heller. Jeg håper at jeg får lest mange gode bøker i februar, spesielt i vinterferien. Da får jeg sikkert lest en del. Dessuten er det mammutsalg, så da kommer jeg sikkert til å kjøpe noen bøker, hehe. . . Det var alt for denne gang.

2 kommentarer: