søndag 27. desember 2015

10 books I want to read in 2016!

Jeg har lest utrolig mange gode bøker i året 2015, men allikevel så er det fremdeles så mange gode bøker der ute. På begynnelsen av året så hadde jeg satt meg selv noen "mål" om noen bøker som jeg skulle lese i løpet av året, men det ble dessverre ikke noe av. . . #SoManyBooks #SoLittleTime
Derfor skal jeg lage en liste nå, over 10 bøker (eller serier) som jeg skal prøve å lese ferdig i løpet av 2016! Bare sånn at dere vet det, jeg kommer ikke til å ha bøker som blir utgitt i 2016 på denne lista. Jeg har laget et eget innlegg om de topp 10 bøkene som jeg er mest spent på å lese som blir utgitt i 2016, som jeg kommer til å publisere snart. Okay, så over til de bøkene jeg skal prøve å få lest i løpet av det nye året! Nytt år, nye muligheter. Dessuten, så er ikke denne lista bare for bøker som jeg har veldig lyst til å lese, men også for bøker som jeg føler at jeg må begynne på/blie ferdige med, hvis dere skjønner hva jeg mener. Og lista er i ingen spesiell rekkefølge.

A Song of Ice & Fire - serien av George R.R. Martin!

Jeg har allerede lest de to første bøkene i serien, men neste år har jeg lyst til å prøve å lese alle de resterende bøkene i denne fantastiske fantasyserien. I hvert fall bok nr. 3. Jeg elsker de to første bøkene, og den eneste grunnen til at jeg ikke har begynt på resten av bøkene ennå er på grunn av lengden, og fordi jeg ikke eier dem, så jeg har ikke noen sjanse til å lese dem utenom å dra til biblioteket. Men jeg blir glad hvis jeg får lest noen bøker fra denne serien.


Chaos Walking - trilogien av Patrick Ness!

Jeg har hatt lyst til å lese denne trilogien utrolig lenge, og nå som jeg nettopp har kjøpt serien, skal jeg definitivt lese den i 2016. Egentlig kan jeg ikke fatte hvorfor jeg ikke har lest denne serien tidligere, med tanke på at Patrick Ness er en av mine favoritt forfattere. Ja ja. . . Men derfor er i hvert fall denne trilogien på lista, fordi jeg har veldig lyst til å få lest disse bøkene i 2016!

Dreams of Gods & Monsters av Laini Taylor!

Dreams of Gods & Monsters (Daughter of Smoke & Bone, #3)Grunnen til at denne boka er på lista er mest fordi jeg har hatt denne trilogien på hylla mi utrolig lenge, og jeg har bare lest de to første bøkene. Derfor har jeg veldig lyst til å lese denne boka i 2016. I tillegg så har jeg veldig lyst til å lese Dreams of Gods & Monsters, så jeg kommer mest sannsynlig til å lese denne boka snart, kanskje til og med i januar. Jeg håper jeg får lest denne boka i 2016 i hvert fall, fordi jeg må få lest ferdig denne trilogien! Den har stått på hylla mi i over et år nå, og jeg føler at det er litt for dumt. Denne serien var en julegave fra i fjor, og med tanke på at jeg ikke har lest bøkene jeg fikk til jul for over et år siden, så burde kanskje det være min prioritet for det kommende året. Så ja, jeg må lese denne boka!

House of Secrets - serien av Chris Colombus & Ned Vizzini!

Denne serien har jeg hatt på hylla såpass lenge at jeg har mistet helt interessen. Men allikevel, så må jeg jo lese serien, eller i hvert fall de to jeg eier, fordi jeg har de jo på bokhylla mi. Så derfor er disse to bøkene på denne lista, fordi jeg må få sett å få lest de i løpet av 2016. Det begynner å bli for dumt at jeg ikke har lest de bøkene som har vært lengst på hylla mi, så dette skal jeg gjøre noe med i 2016. Da skal jeg prøve å lese de bøkene som har vært på hylla mi lengst, og da begynner jeg med disse her. Samtidig så håper jeg at denne serien kommer til å bli bra, fordi jeg har ikke særlig høye forventninger. Men jeg må få lest disse bøkene!

18116

Den Mørke Materien - serien av Phillip Pullman

Denne er litt morsom. For snart to år siden, så fant jeg de to første bøkene i denne serien på salg for ti korner hver. Selvfølgelig måtte jeg kjøpe dem! Jeg tenkte i bakhodet at jeg sikkert kunne kjøpe den første boka en annen gang. Men nå har det snart gått to år, og jeg har fremdeles ikke kjøpt eller lest den første boka i serien, så derfor har jeg heller ikke lest de to som har stått på hylla mi i to år heller, og det er litt flaut. Så derfor har jeg i 2016 bestemt meg for å låne den første boka på biblioteket, slik at jeg endelig kan begynne på denne serien, fordi det er jammen på tide!

The Mortal Instruments & The Infernal Devices - seriene av Cassandra Clare!

Jeg har allerede lest de fire første bøkene i The Mortal Instruments, og den første boka i The Infernal Devices, så derfor har jeg veldig lyst til å fortsette på begge disse seriene. Hovedgrunnen til dette er mest fordi den første boka i Cassandra Clare sin nye serie kommer ut i 2016, så derfor føler jeg at jeg burde bli ferdig med disse to seriene er før den kommer ut. Men først må jeg få tak i Clockwork Prince, Clockwork Princess og City of Heavenly Fire. Men jeg vet ikke om jeg burde kjøpe dem eller om jeg skal låne dem på biblioteket. Jeg har veldig lyst til å åeie dem, men samtidig har jeg ikke lyst til å bruke penger på bøker for øyeblikket, men jeg har veldig lyst til å lese resten av begge seriene snarest som mulig. Så ja, hvis du har noe råd overfor problemet mitt, vær så snill og skriv nede på kommentarfeltet.


Harry Potter - serien av J.K. Rowling!

Denne er jeg litt flau over igjen; jeg har bare lest de fire første bøkene i Harry Potter-serien, tror jeg. Jeg er egentlig ikke helt sikker, men jeg tror ikke jeg har lest resten av serien, så for en stund sidene bestemte jeg meg for å lese hele serien. Og jeg har til nå bare lest de fire første bøkene. Så ja, det er litt flaut. Derfor skal jeg prøve å få lest resten av bøkene i serien i 2016. Jeg gleder meg veldig da, så jeg kommer nok til å lese bok nr. 5 snart!

The Belgariad - serien av David Eddings!

Denne serien fikk jeg også til jul i fjor; de to første hadde jeg fra før, men så fikk jeg de tre siste til jul. Jeg har lest de to første bøkene i serien, og jeg likte dem veldig godt, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har lest resten av serien enda. Jeg håper jeg kan få lest denne serien i 2016, fordi hvis ikke blir jeg veldig skuffet over meg selv.

Ender's Game (The Ender Quintet, #1)The Ender Quintet - serien av Orson Scott Card!

Jeg har lest den første boka i denne serien, og jeg har veldig lyst til å fortsette på serien.Derfor har jeg satt denne serien på lista, fordi jeg har virkelig lyst til å lese denne serien i løpet av året. Så jeg skal prøve å sette av tid til å lese resten av serien, men jeg trenger ikke nødvendigvis lese hele serien, men i hvert fall en av bøkene, fordi føler jeg at jeg i alle fall har lest litt mer av serien. Så ja, denne serien vil jeg også lese i løpet av 2016!


The Wise Man's Fear av Patrick Rothfuss!

The Wise Man's Fear (The Kingkiller Chronicle, #2)Denne boka er mest på lista fordi jeg har egentlig bare veldig lyst til å lese denne boka. For litt siden leste jeg den første boka i serien, og jeg elsket den utrolig mye. Så jeg er utrolig spent på å lese bok nummer to, fordi nesten alle mener at serien bare blir bedre og bedre. Så jeg håper at jeg har tid til å lese denne boka i 2016, fordi det kommer nok til å ta litt tid. Boka har jo nesten tusen sider, så. . . Men jeg gleder meg til å lese denne boka, og det er derfor denne boka er på lista, fordi jeg har veldig lyst til å komme til denne boka i løpet av det kommende året.

Dette er de bøkene som jeg føler at jeg burde få lest i 2016, i hvert fall topp 10. Er det noen bøker som du føler at du burde lese i løpet av 2016? Kanskje vi har noen til felles, hvem vet. Jeg synes i alle fall at det var hyggelig å lage dette innlegget, selv om det tok ganske lang tid, og jeg håper at jeg får lest noen av bøkene på denne lista!

3 kommentarer:

 1. Så mange gode bøker! Jeg har planer om å lese ferdig Ender's Saga jeg også, og jeg skal også lese flere av Cassandra Clar's bøker. I tillegg skal jeg lese Half a War av Joe Abercrombie og siste bok i serien om Miss Peregrine's Peculiar Children av Ransom Riggs.

  SvarSlett
  Svar
  1. So many books, so little time!
   Jeg fikk nettopp Miss Peregrines til jul, og gleder meg veldig til å lese den. Håper du liker Library of Souls, fordi jeg gleder meg til å begynne på den serien fordi den virker så bra og merkelig, egentlig! =]

   Slett
  2. Jeg gleder meg til å lese den. Det blir gøy å se hvordan Ransom Riggs avslutter serien. Til nå har jeg bare hørt bra ting, men jeg er likevel litt spent. Bok én og bok to er veldig gode, så du burde glede deg.

   Slett