mandag 30. november 2015

November: Book Haul

Nå er det igjen en liten stund siden jeg har laget en Book Haul, så jeg tenkte at jeg kan begynne med dem igjen, slik at jeg i alle fall har noe å skrive på denne bloggen. Jeg kjøpte en del bøker denne måneden: sju stykker! Men jeg fikk disse bøkene for bare 310 kr sammenlagt, så det var jo egentlig ganske billig. Jeg skal prøve å ikke kjøpe såpass mange neste måned, og jeg har også en plan om å ikke kjøpe like mange bøker neste år som jeg har gjort dette året. Da skal jeg prøve å tenke litt mer over hvilke bøker jeg har lyst til å kjøpe, og heller bruker biblioteket litt mer. Nok om det! Nå skal jeg vise hvilke bøker jeg har kjøpt!


Bøkene:
The Knife of Never Letting Go av Patrick Ness
The Ask and the Answer av Patrick Ness
Monsters of Men av Patrick Ness
Uglies av Scott Westerfeld
Pretties av Scott Westerfeld
Specials av Scott Westerfeld
Extras av Scott Westerfeld

Så jeg kjøpte to hele serier; Chaos Walking - trilogien av Patrick Ness og Uglies - trilogien + Extras av Scott Westerfeld. Jeg har lenge hatt lyst til å lese disse seriene, så jeg er glad jeg kjøpte de. Nå må jeg bare begynne på en av dem, fordi jeg kan ikke la dem ligge på hylla like lenge som de andre bøkene jeg eier. Det er også noe som jeg skal prøve å endre til neste år. Jeg skal prøve å få TBR(to be read) haugen min ned til 5-10 bøker, fordi jeg har virkelig ikke lyst til å ha så mange bøker på hylla som jeg ikke har lest. Akkurat nå har jeg rundt 40, og det synes jeg er alt for mye, med tanke på hvor lang tid det kommer til å tå å lese alle sammen. Ja ja. . .
Til slutt, hvilken av disse bøkene er jeg mest spent på å lese? Jeg har jo bare to å velge mellom, men allikevel så er det vanskelig å velge. Men den jeg er mest spent på å lese må nok være. . .

The Knife of Never Letting Go av Patrick Ness!


The Knife of Never Letting Go (Chaos Walking, #1)

Jeg har lenge hatt lyst til å lese denne boka, fordi jeg elsker A Monster Calls og More Than This som også er skrevet av Patrick Ness. Jeg vet jeg kommer til å elske denne serien, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har begynt på den enda!? Jeg lånte til og med boka på biblioteket, i august en gang, og jeg har fortsatt ikke levert tilbake boka. Jeg trodde at siden jeg lånte den på biblioteket, kom jeg til å lese den, men den planen fungerte dessverre ikke. Håper jeg tar meg tiden til å lese den i år, men hvis ikke, så skal jeg garantert lese den neste år. 


Boka virker veldig spennende, og jeg gleder meg til å lese den. Patrick Ness er en av mine favorittforfattere, så da er det på tide at jeg leser flere av bøkene hans. Jeg skulle gjerne ha fortalt dere hva denne serien handler om, men jeg er egentlig ikke helt sikker. Jeg vet hva den handler om, men jeg synes dere heller burde søke på Goodreads eller noe sånt for å finne ut hva den handler om, fordi jeg er ganske dårlig til å forklare. Håper jeg får lest denne en gang i nær framtid, hvis ikke blir jeg veldig skuffet over meg selv. 

2 kommentarer:

 1. For noen fine eksemplarer, syns det alltid er gøyest når alle bøkene matcher. Håper bøkene faller i smak :D

  Har også sånn 50 bøker jeg ikke har lest på hyllen, og sikkert 10-20 stykker på kindelen. Er helt håpløs sånn, må slutte å kjøpe så mye eller bare lese flere enn jeg kjøper, haha.

  Likte "A Monster Calls" veldig godt så håper på å få lest mer av Patrick Ness snart!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg liker også alltid når bøkene mine matcher, men egentlig burde det jo ikke spille noen rolle, fordi det er jo boka som teller! XD Men allikevel så er det en av mine "bookish pet peeves."

   Før var jeg faktisk ganske glad for at jeg hadde en del bøker å velge mellom når jeg skulle velge ny bok å lese, men for øyeblikket har jeg veldig lyst til å se på bokhylla mi å si at jeg har lest alle bøkene. Ja ja. . .

   Patrick Ness er en utrolig forfatter, og jeg gleder meg også til å lese flere av bøkene hans. Jeg har hørt at The Rest of Us Just Live Here har fått litt mixed-reviews, men jeg er allikevel spent på å få tak i boka en gang i fremtiden.

   Slett